CLICK & COLLECT - SIKKER BETALING - FRI FRAGT VED KØB OVER 500 DKK - HURTIG LEVERING 1-3 DAGE DETAILS

Bytte og retur

Når du handler på tojtiltrolde.dk kan du bytte eller returnere dine varer i op til 14 dage.

Køb i vores fysiske forretning

Varer købt i tøj til trolde kan du bytte i 14 dage, og det gælder også udsalgsvarer.

Du er altid velkommen til at bytte varer, det eneste du skal huske er at medbringe ordrekvitteringen fra købet. Varen skal som udgangspunkt returneres i sådan en stand, at den kan sælges igen som ny. Derfor skal varen returneres med prismærke siddende på varen.

Køb på tojtiltrolde.dk

Ved køb på vores webshop kan man bytte en vare i vores fysiske forretning, men ønskes varen refunderet, skal man sende varen retur med posten indenfor 14 dage, efter at man har modtaget varen. 
Vælger man at sende varer retur med posten, hæfter man selv for omkostninger til dette.

Husk at der skal medbringes ordrekvittering på købet, når det byttes i forretningen.

Hvis du har taget varen i brug udover, hvad der er nødvendigt for at konstatere varens art, egenskaber og den måde den fungerer på, forbeholder vi os retten til, efter en konkret vurdering i hvert tilfælde, at reducere tilbagebetalingen eller lade tilbagebetalingen helt bortfalde.

Ønsker du at sende varen retur, skal du vedlægge ordrekvitteringen fra pakken og sende varen retur til nedenstående adresse. 

Tøj Til Trolde
Godthåbsvej 2
2000 Frederiksberg
Danmark

Cvr: 32263453

Pengene vil blive refunderet til det anvendte betalingsmiddel. Det er ikke muligt at få refusionen ind på et andet betalingsmiddel end det først anvendte.

Tilbage til toppen